Meniu
Complex Doraly, pavilion P3, stand 625, Afumati, Ilfov
Adresa:
Complex Doraly, pavilion P3, stand 625, Afumati, Ilfov
Program
Program de lucru:
  • L-V : 08–17
  • Sâ : 08-13
  • Du : zi de odihnă

Despre noi

Misiunea HEDAROM PARTNERS SRL  este de a asigura clientilor satisfactie ridicata la preturi avanatajoase prin calitatea servciilor oferite.


Infiintata in 2010, Hedarom Partners, si-a castigat un loc de top pe piata instalatiilor sanitare, datorita seriozitatii cu care a tratat din totdeauna fiecare client, a calitatii serviciilor oferite si a preturilor avantajoase pe care le ofera.


Valorile pe care a fost cladita firma HEDAROM PARTNERS SRL sunt: profesionalism, seriozitate, onestitate si transparenta. Calitatea si pretul serviciilor ne-au propulsat printre cele mai cautate firme de instalatii sanitare din Romania.


Prin Certificatul " Firma de incredere" dobandit in anul 2016, acordat pentru reputatia excelenta, atitudine corecta in deservirea clientilor si colaborarea cu ceilalti parteneri, Hedarom Partners a reusit sa isi fructifice credinta in propriile valori.Hedarom Partners SRL va sta la dispozitie in continuare cu servicii calitative, asa cum v-a  obisnuit pana acum, preturi avanatajoase si profesionalism la cele mai inalte standarde.